Watches Wholesale from China Manufacturers, Watches Factory, Watch Supplier,Bronze watches factory,Bronze watches supplier,

Rreth Nesh

Descrier Watch Industrial Corporation Limited themeluar në 26 prill të vitit 2001, është një fokus në teknologjinë e kërkimit, projektimit të produktit, prodhimin dhe shitjet, si një nga lëvizjet profesionale shikojnë, shikojnë shikojnë, watches pajisje shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Kompania mbulon një sipërfaqe prej 6800 metra katror, ​​stafi ekzistues të 500 njerëzve, me R & D departamentit, seminar myk, seminar kuvendit, seminar vdesin-hedh, torno, makine shpimit, seminar seminar mulli, seminar, punëtori paketimit në shell, departamenti i inspektimit, të tilla si duke mbështetur punëtori dhe fabrika.

Descrier Watch company has sophisticated high-tech equipment, precision measuring instruments, strong technical force, high-quality management personnel, adhering to the ” industrial science and technology, honest, quality first, service first ” business purpose, adhere to the people-oriented, refine on, give top-notch products, watches enterprises fine on the spirit, through modern scientific management and rapid adjustment to meet the needs of the market, strive for the world to provide support and a full range of services for all.

talent i lartë i ekspertëve, është pasuria më e madhe, dita jonë e mirë shikojnë racionalizimi i modalitetin e punës ka krijuar një numër të profesionistëve shumë të aftë, të luajë në nivelin e menaxhimit dhe teknike mishëron avantazhet e bashkëpunimit të ngushtë.

Descrier Watch Company filozofia e menaxhimit: ndershmëria, win cilësia, shërbimi i parë, respektimi për të krijuar vlerë për konceptin e konsumatorit.

Produkte Featured


Mbërritjet reja